3
Ontvang uw digitale bevestiging
2
Upload uw logo
1
Personaliseer uw product


Assortiment SETS

Gemeente-Amsterdam HarmanKardon Heineken Interpolis Gasunie
Onze bedrukte gifts hebben wij al mogen leveren aan de mooiste bedrijven van de Benelux. Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Serviessets kopen?

Deze sets zijn super goed te gebruiken als horecaservies of bedrijfskantineservies. Met deze sets heb je meteen je gehele servies compleet met bedrukte borden, schotels met bedrukking en kopjes met uw logo, zodat deze serviesset meteen uw huisstijl bevat. Ook goed geschikt voor startende bedrijven of MKB bedrijven.

De sets zijn persoonlijk door ons samengesteld voor gebruik in de horeca, zodat deze serviesset de makkelijkste en beste opties bevat voor uw bedrijf. Vraag vandaag nog een Gratis digitale drukproef op, zodat u een goed beeld krijgt van hoe het servies met uw logo of tekst eruit gaat komen te zien.

Advies over het laten bedrukken van deze sets?


Wij staan voor u paraat om u te helpen bij de leukste en vetste ideeën en komen graag samen met u op verschillende oplossingen voor de bedrukte glazen. Mochten we niet zeker zijn van de glazen dan wordt voorafgaande aan de productie eerst een proefglas met uw design opgemaakt. Zodat we zeker zijn van de kwaliteit en kleuren voor uw design op de glazen.

Het porselein blijft jarenlang stralend. Dit kunnen we doordat de pigmenten in de bovenste laag van het glazuur worden gebrand met een temperatuur van 600 graden. Hierdoor is de duurzaamheid van ons servies gegarandeerd.